Iubitorii de ciclism montan, profesionisti si amatori de toate varstele, pot incepe sa se pregateasca pentru competitia de ciclism montan din acest an, de la Campina!

Fundatia Romanian Angel Appeal anunta lansarea celei de-a III-a editii a intrecerii sportive Campina Open MTB – Race for Autism. Competitia va avea loc in data de 6 septembrie, pe dealurile prahovene din zona platoului Muscel, deja consacrate printre participantii la editiile anterioare ca oferind trasee provocatoare si deosebit de frumoase. Inscrierile se fac online, pe site-ul competitiei, incepand cu luna aprilie 2014.

Intrecerea este deschisa ciclistilor din toate categoriile de varsta si abilitati: avansati, amatori, copii, familii. 3 trasee cu grade diferite de dificultate (incluzand atat offroad cat si drum asfaltat), ii asteapta si in acest an pe participanti, pentru a raspunde tuturor abilitatilor si asteptarilor.

Detalii privind evenimentul, conditiile de inscriere si traseele sunt disponibile pe site-ul www.campina-mtb.ro.

“Campia Open Mountain Bike” este un eveniment sportiv care si-a format o traditie si sustine, anual, o cauza sociala. Organizarea evenimentului se bazeaza in exclusivitate pe voluntariat. Toate fondurile obtinute din inscrierile la competitie sunt folosite pentru sprijinirea copiilor cu autism din Prahova.

Editia de anul trecut  a insemnat un total de 19.373 lei (echivalentul a 4335 euro) stransi din inscrieri si din donatii individuale, bani care se traduc in activitati menite sa imbunatateasca serviciile oferite copiilor cu autism din Prahova prin Centrul de zi Sf. Filofteia si, de asemenea, sa faciliteze integrarea persoanelor cu autism din Prahova in comunitate. Proiectul aflat in derulare si sustinut din fondurile stranse in urma competitiei cuprinde: 2 seminarii cu parintii copiilor cu autism orientate pe rezolvarea de probleme, 4 cursuri de instruire pentru invatatori de la clasele clasele I – IV din Campina si imprejurimi, achizitionarea de materiale pentru terapie, o formare pentru echipa centrului de zi.

Editia din septembrie 2013 a reunit peste 700 de participanti si sustinatori din toata tara; peste 100 de mesaje de felicitari si de solidaritate cu persoanele cu autism au fost scrise si lasate la cortul “Race for Autism!” si pe pagina de Facebook a competitiei: “Felicitari pentru organizare! Felicitari pentru marcaje si felicit si oamenii care au fost la bifurcatii si intersectii, sunt profesionisti!” ; “Multumim pentru organizarea acestui eveniment cat si pentru ajutorul pe care il oferiti acelor copii! Felicitari!”; “Sunt aici ca sa ii sustin pe toti copiii cu autism care m-au invatat sa vad altfel si sa inteleg mai bine lumea si sentimentele”; “Foarte bine organizat concursul, echipa amabila pe traseu (…). Ne vedem si la anul. Multumim!”.

Fondurile care vor fi stranse la editia din 6 septembrie 2014 a competitiei Campina Open Moutain Bike vor fi folosite pentru continuarea activitatilor menite sa imbunatateasca viata persoanelor cu autism din judetul Prahova, precum si a familiilor acestora.

Fundatia Romanian Angel Appeal – este o organizatie neguvernamentala care de peste 20 de ani desfasoara proiecte in beneficiul copiilor afectati de boli cronice, copii abandonati, copii din institutii si/sau aflati la risc de excludere sociala. Prin proiectele pe care le implementeaza, Fundatia RAA ofera beneficiarilor sai servicii medicale, sociale, de consiliere, servicii de instruire si desfasoara campanii nationale de informare. In ultimii 5 ani, Fundatia Romanian Angel Appeal a sprijinit, prin activitatea sa, copii si tineri cu autism precum si familiile acestora, prin facilitatea accesului la servicii specializate si prin infiintarea, in 35 de judete ale tarii si in municipiul Bucuresti, a 40 de Centre de consiliere si asistenta pentru persoane cu autism.

Contact: Razvan Radulescu
Tel: 0731 137 516
E-mail: razvan@campina-mtb.ro, razvan.radulescu@raa.ro
Website: www.campina-mtb.ro

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991