Cursuri de parenting şi babysitter

Începând din toamnă anului 2013, Fundaţia Romanian Angel Appeal oferă pregătire şi/sau formare profesională în îngrijirea şi educarea copilului, după un model standardizat de instruire şi, de asemenea, consiliere în monitorizarea şi evaluarea serviciilor de îngrijire a copilului la domiciliu.

Pornind de la necesităţile pe care le-am descoperit în rândul tinerilor părinţi şi al copiilor aflaţi la vârsta preşcolara, dar şi în rândul agenţiilor de recrutare a bonelor, am elaborat 3 pachete de servicii cu care dorim să acoperim arii de nevoi cât mai diferite:

Cursuri de parenting, adresate părinților care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile de îngrijire a copilului, în conformitate cu cele mai noi şi moderne metode
Cursuri de iniţiere sau de calificare în ocupaţia de bonă sau babysitter, adresate femeilor neocupate, care doresc să obţină un loc de muncă mai bine remunerat, în România sau în state ale Uniunii Europene
Consiliere specializată, adresată agenţiilor de recrutare şi plasare a personalului de îngrijire a copilului la domiciliu, privind instruirea persoanelor selectate, monitorizarea şi evaluarea activităţii acestora în familiile unde au fost plasate.

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.