Bella Romania a oferit scutece de unica folosinta si servetele umede pentru copiii cu tuberculoza internati in sectia de pneumoftiziologie copii, din cadrul Institutului „Marius Nasta”, Bucuresti.

La Bucuresti exista o singura sectie de spital dedicata diagnosticarii, tratamentului si ingrijirii copiilor cu tuberculoza. In aceasta sectie, exterioara Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” (situata in Str. Lacul Bucura nr. 40, sector 5) sunt diagnosticati si tratati in medie 100 de copii in fiecare an. Mai mult de jumatate dintre ei provin din familii sarace, care nu le pot asigura produsele de ingrijire si igiena, sau necesarul hrana, nici pe perioada internarii in spital (minimum 2-3 luni) si nici pe perioada continuarii tratamentului acasa.
Pe de alta parte, din cauza bugetului insuficient alocat sanatatii in Romania, spitalul nu poate acoperit nici el, in totalitate, nevoile copiilor cu tuberculoza, internati.

Fundatia Romanian Angel Appel intreprinde demersuri constante pentru a oferi copiilor de la sectia de pneumoftiziologie din Str. Lacul Bucura un mediu propice vindecarii si multumeste Bella Romania pentru ajutorul oferit.

Contact: Costinela Caraene, Coordonator PR
Fundatia Romanian Angel Appeal, tel.: 0721.151.187, e-mail: costinela.caraene@raa.ro
www.reintegrare-tb.ro, www.stop-tb.ro

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991