In perioada  13 – 15 mai 2014,  doi reprezentati ai Fundatiei Romanian Angel Apeal au participat la o vizita de studiu in Islanda, in cadrul Fondului pentru Relatii Bilaterale- Masura A, derulat de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala – FRDS.

Scopul vizitei a fost de a identifica potentiali parteneri cu intentia de a accesa linia de finantare « Coerent » – a patra linie de finantare in cadrul Programului RO10 « Copii si tineri in situatii de risc si initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si pentru promovarea incluziunii sociale » (CORAI), finantat prin intermediul Granturilor SEE.

In cadrul acestui program au fost vizitate trei organizatii din Islanda: Einhverfusamtökin (The Icelandic Autistic Society) Reykjavík, Specialsterne si The State Diagnostic and Counselling Center (SDCL). Detalii privind organizatiile vizitate pot fi obtinute prin email la office@raa.ro.

Vizitele realizate au avut ca rezultat scrierea si submiterea, de catre Fundatia Romanian Angel Appeal, a unei cereri de finantare, in cadrul liniei de finantare « Coerent ». Proiectul cu titlul MASPA –  Masuri pentru promovarea non discriminarii si incluziunii sociale in mediul scolar, comunitate si pe piata muncii pentru persoanele cu autism cu focus pe comunitatile de roma a fost realizat in parteneriat cu o organizatie islandeza si trei parteneri nationali.

Pentru mai multe detalii, contactati:

Ioana Dragan
Tel: 0722.598.827
E-mail: ioana.dragan@raa.ro

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.