Fundatia Romanian Angel Appeal publica raportul de evaluare la procedura de achizitie „cerere de oferta” pentru serviciile logistice de organizare logistica cursuri de instruire si vizite de monitorizare si evaluare necesare in cadrul anchetei de chimiorezistenta pentru medicamentele anti TB de linia I. Proiectul este finantat de Fondul Global de Lupta Impotriva HIV/SIDA, Tuberculozei si Malariei, Runda 6-TFM, Componenta TB. Fundatia RAA este Primitorul Principal al fondurilor.

Pentru vizualizarea si descarcare raportului de evaluare si a notificarii privind rezultatul evaluarii va rugam sa accesati link-urile de mai jos:

Achizitii

© Romanian Angel Appeal | Since 1991

Data privacy information Info Confidențialitate Date
In accordance with the GDPR Regulation, we inform you that this website can collect the following data: Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
You will find more informations about this accessing the Terms Of Use Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Some of the conditions are required. Please agree with then in order to move forward. Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.