Fundația Romanian Angel Appeal, cu sediul în București, sector 3, str. Rodiei nr. 52, intenționează să achiziționeze Servicii elaborare studii, campanii si strategii (inclusiv servicii de organizare mese rotunde) în cadrul proiectului: ” “#SOS_Project: Parteneriat pentru politici sustenabile în domeniul prevenției HIV/SIDA, finanțat prin Fondul Global de Luptă Împotriva HIV/SIDA, Tuberculozei și Malariei”.

Va fi declarată câștigătoare firma care îndeplinește specificațiile tehnice cerute și care oferă cel mai mic preț total evaluat. Ofertanții pot depune o singură ofertă care să includă toate serviciile cerute mai sus per total.

Ofertele vor fi trimise pe e-mail la următoarea adresă: daniela.tudose@raa.ro

Mai multe informații cu privire la buget, documente de eligibilitate, evaluarea și acordarea contractului, dar și valabilitatea ofertei, disponibile AICI.

 

Puteți consulta Anexa privind termenii și condițiile la linkul de mai jos:

Anexa 1_Termeni si conditii_10.08.2020

Anexa conținând formularul de înscriere/scrisoarea de înaintare disponibil la linkul de mai jos:

Anexa 2_Sectiune Formulare

Data limită pentru primirea ofertelor de către Fundația Romanian Angel Appeal la adresa de mail menționată mai sus este 25.08.2020, ora locală 15:00.

Data limită pentru solicitarea de clarificări este 18.08.2020. Solicitările de clarificări trebuie să trimise în scris, pe e-mail la adresa: daniela.tudose@raa.ro.

Achizitii

© Romanian Angel Appeal | Since 1991