img-0
În ultimele trei săptămâni, 60  de oameni s-au alăturat Rețelei pe care o contruim împreună!
Cadre didactice din preșcolar, primar, gimnazial, liceal, profesioniști din structuri ale statului, ONG-iști, dar și părinți sunt pregătiți să lucreze împreună pentru a aduce și mai multe lucruri bune în școlile cu care lucrează, sau în care învață copiii lor.
Ce ne-a bucurat cel mai tare în cadrul acestor prime întâlniri a fost să vedem că oamenii au multe informații, știu să facă lucruri bune pentru școală și copiii cu care lucrează și simt nevoia de conectare cu alți oameni cu care să împărtășească valori și scopuri comune.
În cadrul proiectului „Toți diferiți, toți egali în școlile din România” continuăm formarea rețelei de multiplicatori în educație cu organizarea a înca 5 training-uri regionale.
Pentru mai multe informații, accesați linkul următor   https://www.raa.ro/8-traininguri-regionale-sustinute-de…/
Vă așteptăm alături de noi!
img-11

Proiectul „Toți diferiți, toți egali în școlile din România” este derulat de Fundația Romanian Angel Appeal, în perioada aprilie 2021 – septembrie 2023 și beneficiază de o finanțare în valoare de 221.276 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.
Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

Arhiva stiri

© Romanian Angel Appeal | Since 1991