Stiri

Arii de expertiza

 • Expertiza RAA pe programe HIV/SIDA si TB - scurta prezentare

  De la infiintarea sa, in 1990, Fundatia Romanian Angel Appeal a raspuns problemelor legate de HIV […]

 • Managementul proiectelor

  Managementul de proiect promovat de RAA este unul participativ, pentru a putea raspunde intr-o maniera cat mai cuprinzatoare nevoilor specifice ale acestora.

 • Evaluarea serviciilor de sanatate publice si private

  In vederea estimarii realiste a cererii de servicii in domeniul HIV/SIDA si Tuberculoza, RAA utilizeaza in activitatea sa mijloace evaluatorii avansate, inclusiv studii de fezabilitate, cercetare operationala si cercetare de piata.

 • Cresterea capacitatii organizationale

  Fundatia RAA asigura asistenta tehnica si consultanta pentru institutii si organizatii neguvernamentale, atat din sectorul public cat si din cel privat, contribuind la cresterea capacitatii si a competentelor organizationale ale acestora.

 • Cercetare, monitorizare si evaluare

  Mare parte din activitatea Fundatiei RAA se concentreaza pe cercetarea evaluatorie, in scopul de a furniza date valide, relevante si bazate pe dovezi, necesare imbunatatirii programelor de prevenire si control al HIV/SIDA si Tuberculoza (TB) in Romania si in regiune.

 • Planificarea strategica

  In opinia RAA, planificarea strategica reprezinta o conditie esentiala pentru o dezvoltare sustinuta si durabila a organizatiei, pe termen mediu si lung. Planificarea strategica permite organizatiilor sa gaseasca solutii optime la provocarile prezentului si sa dezvolte un plan de actiune fata de cele viitoare.

 • Organizarea de vizite de studiu si schimb de experienta

  Fundatia RAA organizeaza vizite de studiu si schimb de experienta pentru profesionistii din retelele de asistenta medicala si psiho-sociala publice si private, pentru factori de decizie, personal din organizatii neguvernamentale de profil precum si pentru reprezentanti ai asociatiilor de persoane afectate de HIV/SIDA si TB.

 • Organizarea de seminarii, conferinte si evenimente publice

  Fundatia RAA planifica si organizeaza intalniri de lucru, seminarii, conferinte si alte evenimente similare, atat pentru institutiile publice cat si pentru organizatii neguvernamentale, asigurand cadrul necesar abordarii unor subiecte considerate prioritare, de ordin medical sau social.

 • Promovarea sanatatii si comunicare pentru schimbarea comportamentului

  RAA initiaza si coordoneaza campanii care combina activitatile de lobby si advocacy, marketing social, comunicarea cu mass media precum si activitati si interventii de teren. Scopul activitatilor si initiativelor RAA in domeniul promovarii sanatatii il reprezinta imbunatatirea starii de sanatate a populatiei, prin adoptarea unor comportamente sanatoase.