Fondatori

La doi ani de la inchiderea birourilor Romanian Angel Appeal din Marea Britanie si Statele Unite ale Americii,Olivia Harrison, George Harrison, Ringo Star si Barbara Bach Starkey, care au contribuit impreuna la fondarea organizaţiei de caritate pentru sprijinirea copiilor din Romania in 1990, s-au intalnit cu reprezentanţi ai filialei din Romania pentru a verifica progresele inregistrate aici (septembrie 2000).

La intalnire a participat, in calitate de sponsor principal, si Angelo Moschino, Presedintele Fundatiei Franco Moschino (fondata in memoria fratelui sau). El a afirmat ca independenta organizaţiei - unul dintre obiectivele stabilite de fondatorii initiali - este deja o realitate si face parte din propriile sale obiective strategice.

Olivia Harrison, una dintre personalitatile fondatoare ale RAA, afirma: "Problema copiilor afectati de SIDA in Romania a fost intotdeauna atat de covarsitoare, incat singurul mod de a o aborda a fost sa ne gandim ca, daca reusim sa imbunatatim viata unui singur copil, eforturile noastre sunt rasplatite. Din fericire, am reusit sa ajutam mii de copii. La doi ani de la inchiderea birourilor din Statele Unite si Marea Britanie, ma bucur sa vad ca RAA Bucuresti continua sa functioneze ca organizatie independenta, gratie colaborarii stranse si generoase a Fundatiei Moschino cu echipa din Romania. Sprijinul oferit de Angelo Moschino a fost decisiv pentru identificarea de noi sponsori, printre care Banca Mondiala si UE. Suntem deopotriva recunoscatori si impresionati."

In prezent, board-ul fondatorilor Fundatiei Romanian Angel Appeal este format din:

  • James Parry - Private businessman, Londra, UK
  • Angelo Moschino - Presedintele Fundatiei Franco Moschino
  • Dr Carlo Giaquinto - Departamentul de Pediatrie, Universitatea din Padova, Italia