Managementul proiectelor

Managementul de proiect promovat de RAA este unul participativ, pentru a putea raspunde intr-o maniera cat mai cuprinzatoare nevoilor specifice ale acestora.

Managementul de proiect promovat de RAA este unul participativ, cu implicarea directa a beneficiarilor si a comunitatilor interesate, pentru a putea raspunde intr-o maniera cat mai cuprinzatoare nevoilor specifice ale acestora.

Fundatia RAA considera ca un management performant al proiectelor poate asigura unei organizatii stabilitatea financiara necesara imbunatatirii continue a calitatii serviciilor oferite beneficiarilor sai.

Plecand de la experienta proprie in managementul de proiect, RAA sprijina institutiile si organizatiile partenere, colaboratoare sau beneficiare in abordarea si dezvoltarea unor interventii inovatoare in domeniile de interes. In acest sens, acordam asistenta in vederea stabilirii unor obiective strategice si ajutam la identificarea resurselor necesare atingerii acestora.

Totodata, Fundatia RAA utilizeaza un sistem de indicatori de evaluare a calitatii pentru a se asigura ca succesul obtinut in cadrul fiecarui proiect poate fi permanent masurat si monitorizat.