Proiectul este implementat în cadrul programului Erasmus+

Recrutăm autori curriculă în vederea elaborării conținutului unui curs de formare rezidențială a medicilor de familie.

Ne exprimăm suportul total cu privire la demersul Reţelei pentru prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor

Ne bucurăm foarte tare că împreună cu cei peste 120 de voluntari ne aflăm printre cei care schimbă lumea. Susține-ne cu votul tău!

Dincolo de bucuria efortului și a peisajului, alergăm pentru a strange fondurile necesare finanțării a trei proiecte sociale, initiate de voluntari.

A sta într-un scaun la frizer poate părea simplu, dar pentru un copil cu autism tunsul poate fi chiar dureros.

O nouă unitate de ingrijiri va putea oferi viitorilor pacienților cu tuberculoză rezistentă la tratament condiții optime de spitalizare în Leamna.

Zece ani mai târziu, ne aflăm astăzi în fața unui nou început, oferind din nou servicii mobile de asistență medicală și sesiuni educative pentru o viață sănătoasă copiilor din comunitățile vulnerabile.

Fundația RAA donează astăzi Institutului Marius Nasta echipamente pentru diagnosticarea rapidă a tuberculozei în valoare de 480.000 Euro.

Ca în fiecare an, concursul a trezit interesul și entuziasmul pasionaților de pedalat în pădure încă din primele săptămâni de la startul înscrierilor.

Te invităm la o întâlnire virtuală!
Cunoaște poveștile celor pentru care trei echipe de înotători inimoși fac valuri mari anul acesta la Swimathon.

Ne-am propus să implicăm și cât mai multe organizații nonguvernamentale în lupta impotriva TB. Pentru aceasta am creat o serie de ghiduri cu informații, idei, resurse, studii de caz și proiecte.

ANMDM a emis astăzi, 08.06.2017, autorizaţia de nevoi speciale (ANS) care ne permite să aducem în România medicamentul Clofazimine (Lamprene).

Ajută-ne să facem valuri pentru a oferi o gură de aer proaspăt și plin de speranță unor familii care simt de multe ori că nu mai au putere să ajungă la mal!

Apel pentru constituirea bazei de date cu experți naționali care să furnizeze asistență în activități destinate întăririi sistemului de îngrijiri pentru pacienții cu TB.

Fundația Romanian Angel Appeal organizează în perioada 2-4 aprilie 2017, în parteneriat cu Centrul Ceh și ArCub, festivalul de film Zilele Minților Frumoase

Fundația Romanian Angel Appeal angajează un expert pe termen scurt care să contribuie la redacatarea raportului GARPR

Salvați Copiii – “Identificarea activă a persoanelor fără adăpost bolnave de TB şi oferirea de servicii integrate pentru creşterea aderenței la tratament”

Dorim să angajăm o persoană, în calitate de shadow, interesată să lucreze cu un copil cu tulburare de spectru autist (TSA) în orașul București.

Drumul proiectului de lege în Parlament nu s-a încheiat. Paşii următori vor depinde de interesul şi dorinţa noilor deputaţi.

Vizită de studiu în şcolile din Islanda, pentru a observa modul în care se lucrează cu copiii cu TSA.

Cristina si-a petrecut o bună parte din copilărie alături de Fundația Romanian Angel Appeal, primind de la noi sprijin și dăruindu-l, la rândul ei, altor tineri.

Pe 19 octombrie vă așteptăm la Hard Rock Cafe pentru a sărbători împreună aniversarea celor 25 de ani de la înființare, alături de Partizan și Iuliana Pușchilă.

Am întâlnit un grup de voluntari, în frunte cu un colonel englez sadea, parcă porniți în expediție pentru a cunoaște o nouă lume și a se implica în viața ei.

Printre cei ale căror realizări au fost cele mai răsunătoare, se numără Ethan Walkmar care și-a obținut notorietatea drept ”Omul Pian”

Timp de peste șapte ani, cele două cabinete mobile au bătut țara în lung și-n lat pentru a acorda gratuit asistență medicală copiilor seropozitivi.

Fundația Romanian Angel Appeal a făcut multe lucruri minunate pentru beneficiarii săi

Apariția echipei pluridisciplinare în sistemul sanitar se leagă de numele Fundației Romanian Angel Appeal, era o inovație în domeniu, introdusă de către RAA.

Rebekah McClelland, fotograf și mamă singură, cu doi copii, povesteşte cum este să trăieşti într-o lume în care tu şi familia ta gândiţi şi faceţi lucrurile diferit.

Fundația Romanian Angel Appeal organizează două tabere de vară adresate copiilor cu tulburări din spectrul autist (TSA) și familiilor lor.

Pagina următoare »

© Romanian Angel Appeal | 1991 - 2017 | Designed by Răzvan Rădulescu