Adelaide și Nicoleta aleargă la Half Marathon de Sable Fuerteventura pentru educație și sănătate, iar tu le poți ajuta să finanțeze un proiect frumos adresat școlarilor din comunitățile rurale.

Fundația RAA donează astăzi Institutului Marius Nasta echipamente pentru diagnosticarea rapidă a tuberculozei în valoare de 480.000 Euro.

Ca în fiecare an, concursul a trezit interesul și entuziasmul pasionaților de pedalat în pădure încă din primele săptămâni de la startul înscrierilor.

Te invităm la o întâlnire virtuală!
Cunoaște poveștile celor pentru care trei echipe de înotători inimoși fac valuri mari anul acesta la Swimathon.

Ne-am propus să implicăm și cât mai multe organizații nonguvernamentale în lupta impotriva TB. Pentru aceasta am creat o serie de ghiduri cu informații, idei, resurse, studii de caz și proiecte.

ANMDM a emis astăzi, 08.06.2017, autorizaţia de nevoi speciale (ANS) care ne permite să aducem în România medicamentul Clofazimine (Lamprene).

Ajută-ne să facem valuri pentru a oferi o gură de aer proaspăt și plin de speranță unor familii care simt de multe ori că nu mai au putere să ajungă la mal!

Apel pentru constituirea bazei de date cu experți naționali care să furnizeze asistență în activități destinate întăririi sistemului de îngrijiri pentru pacienții cu TB.

Fundația Romanian Angel Appeal organizează în perioada 2-4 aprilie 2017, în parteneriat cu Centrul Ceh și ArCub, festivalul de film Zilele Minților Frumoase

Fundația Romanian Angel Appeal angajează un expert pe termen scurt care să contribuie la redacatarea raportului GARPR

Salvați Copiii – “Identificarea activă a persoanelor fără adăpost bolnave de TB şi oferirea de servicii integrate pentru creşterea aderenței la tratament”

Dorim să angajăm o persoană, în calitate de shadow, interesată să lucreze cu un copil cu tulburare de spectru autist (TSA) în orașul București.

Drumul proiectului de lege în Parlament nu s-a încheiat. Paşii următori vor depinde de interesul şi dorinţa noilor deputaţi.

Vizită de studiu în şcolile din Islanda, pentru a observa modul în care se lucrează cu copiii cu TSA.

Cristina si-a petrecut o bună parte din copilărie alături de Fundația Romanian Angel Appeal, primind de la noi sprijin și dăruindu-l, la rândul ei, altor tineri.

Pe 19 octombrie vă așteptăm la Hard Rock Cafe pentru a sărbători împreună aniversarea celor 25 de ani de la înființare, alături de Partizan și Iuliana Pușchilă.

Am întâlnit un grup de voluntari, în frunte cu un colonel englez sadea, parcă porniți în expediție pentru a cunoaște o nouă lume și a se implica în viața ei.

Printre cei ale căror realizări au fost cele mai răsunătoare, se numără Ethan Walkmar care și-a obținut notorietatea drept ”Omul Pian”

Timp de peste șapte ani, cele două cabinete mobile au bătut țara în lung și-n lat pentru a acorda gratuit asistență medicală copiilor seropozitivi.

Fundația Romanian Angel Appeal a făcut multe lucruri minunate pentru beneficiarii săi

Apariția echipei pluridisciplinare în sistemul sanitar se leagă de numele Fundației Romanian Angel Appeal, era o inovație în domeniu, introdusă de către RAA.

Rebekah McClelland, fotograf și mamă singură, cu doi copii, povesteşte cum este să trăieşti într-o lume în care tu şi familia ta gândiţi şi faceţi lucrurile diferit.

Fundația Romanian Angel Appeal organizează două tabere de vară adresate copiilor cu tulburări din spectrul autist (TSA) și familiilor lor.

Pe 20 iunie 2016 la Bratislava, Slovacia, parteneriatul Stop TB a lansat “TB People” – prima rețea de persoane afectate de TB în regiunea Europa de Est și Asia Centrală.

Proiectul „Și ei trebuie să aibă o șansă!” a fost desemnat de către membrii juriului ca finalist în cadrul secțiunii „Incluziune socială”.

Carly Fleischmann din Ontario nu poate să vorbească, dar asta nu a împiedicat-o să îşi lanseze ceea ce se poate numi primul talk show non-verbal din lume

Acesta urmăreşte reducerea impactului tuberculozei şi măsuri de susţinere a pacienţilor

© Romanian Angel Appeal | 1991 - 2017 | Designed by Răzvan Rădulescu