Salvați Copiii – “Identificarea activă a persoanelor fără adăpost bolnave de TB şi oferirea de servicii integrate pentru creşterea aderenței la tratament”

Alex Masket este un artist autodidact complet, a cărui activitate este axată pe interacțiunea și fuziunea dintre formă și culoare.  Utilizând diverse materiale, într-un mod non-conformist, pentru a-și expune viziunea, Alex are o manieră complet individualistă, iar creațiile sale îmbină complexitatea cu frumosul într-un echilibru perfect. Tânărul artist își folosește corpul în procesul de creație,…

Încă din primii ani de la înființare, Fundația Romanian Angel Appeal s-a dovedit vizionară în diverse domenii legate de serviciile sociale și de sănătate. Când România anilor ´90  căuta soluții pentru copiii din instituțiile de ocrotire publică, RAA a venit cu soluția echipei multidisciplinare de intervenție, parafând oficial începutul parteneriatului public-privat în domeniu. Când una…

Vizită de studiu în şcolile din Islanda, pentru a observa modul în care se lucrează cu copiii cu TSA.

De-a lungul timpului am fost martori a mai multor povești ale persoanelor cu autism care au avut parte de succes în găsirea unui loc de muncă. Odată cu lansarea, din luna aprilie, a portalului de căutare de locuri de muncă  de către Autism Speaks, TheSpectrumCareers.com, am dorit să scoatem în evidență câteva povești inspiraționale despre…

Cristina si-a petrecut o bună parte din copilărie alături de Fundația Romanian Angel Appeal, primind de la noi sprijin și dăruindu-l, la rândul ei, altor tineri.

Am întâlnit un grup de voluntari, în frunte cu un colonel englez sadea, parcă porniți în expediție pentru a cunoaște o nouă lume și a se implica în viața ei.

Printre cei ale căror realizări au fost cele mai răsunătoare, se numără Ethan Walkmar care și-a obținut notorietatea drept ”Omul Pian”

Timp de peste șapte ani, cele două cabinete mobile au bătut țara în lung și-n lat pentru a acorda gratuit asistență medicală copiilor seropozitivi.

Fundația Romanian Angel Appeal a făcut multe lucruri minunate pentru beneficiarii săi

Apariția echipei pluridisciplinare în sistemul sanitar se leagă de numele Fundației Romanian Angel Appeal, era o inovație în domeniu, introdusă de către RAA.

Anul 1990. România, pe prima pagină a ziarelor lumii. Olivia Harrison, soția unuia dintre cei patru legendari Beatles, privea, șocată, imaginea necosmetizată a acestei țări. Odată cu prăbușirea regimului comunist, în decembrie 1989, România a atras aproape imediat atenția opiniei publice internaționale prin poveștile de groază din orfelinate și căminele-spital, instituțiile monstruoase create de politica…

Rebekah McClelland, fotograf și mamă singură, cu doi copii, povesteşte cum este să trăieşti într-o lume în care tu şi familia ta gândiţi şi faceţi lucrurile diferit.

Carly Fleischmann din Ontario nu poate să vorbească, dar asta nu a împiedicat-o să îşi lanseze ceea ce se poate numi primul talk show non-verbal din lume

După ce şi-a petrecut întreaga viaţă încercând să comunice, Dillan Barmache a învăţat să se exprime cu ajutorul tabletei lui, tastându-şi gândurile şi emoţiile și lăsând computerul să vorbească pentru el.

© Romanian Angel Appeal | 1991 - 2016 | Designed by Răzvan Rădulescu